XRP
Ripple XRPXRP
0.936448 €Viimeisin hinta
-0.45 %Muutos 24H
44.043.186.822 B €Markkinaarvo
2.960.541.133 €Volyymi 24h

Ripple XRP yleiskatsaus

XRP on digitaalinen järjestelmä joka on erityisesti luotu maksutapahtumia varten. Se on avoimeen lähdekoodiin perustuva lohkoketjuteknologia, joka voi käsitellä maksutapahtumia 3 – 5 sekunnissa.

Ripplen valuuttayksikkö on XRP ja se on perustettu jo vuonna 2012, mutta vasta vuonna 2018 se saatiin kunnolla toimintaan. Ripple on saanut alkunsa Arthur Britton, David Schwartzin ja Ryan Fuggerin toimesta.

Ripple on tullut yhä tunnetummaksi etenkin maksuteknologioiden kesken, sillä jo vuoteen 2018 mennessä yli 100 pankkia hyödynsi Ripplen tarjoamaa lohkoketjuteknologiaan perustuvaa järjestelmää.

Ripple XRP ostaminen

Ripplen valuutan XRP ostaminen tapahtuu 100% digitaalisessa ympäristössä. Ensimmäisenä sinun on löydettävä sopiva kaupankäyntialusta, jossa on mahdollisimman pienet kaupankäyntipalkkiot. Sivustollamme on esitelty suurin osa maailman turvallisimmista ja luotettavimmista markkina-alustoista, joissa voit ostaa, säilöä ja myydä virtuaalivaluuttoja.

Miten Ripple XRP syntyi?

Ripplen toimintaidea sai alunsa Jed McCalebin toimesta, jonka nämä edellämainitut kolmepistivät toteutukseen. Asiasta oli puhetta jo vuonna 2005, mutta projekti sai tuulta alleen kunnolla vasta vuoden 2018 jälkeen, kun virtuaaliset maksut yleistyivät.

XRP:stä tuli vuonna 2017 Joulukuussa hetkeksi maailman toiseksi suurin virtuaalivaluutta markkina-arvoltaan, joka tuolloin oli USA:n dollareissa 73 miljardia.

Mikä on Ripple XRP?

Ripple on reaaliaikainen järjestelmä valuuttakauppaan, maksutapahtumiin ja digitaalisiin transaktioihin.

Ripplen oma virtuaalivaluutta on nimeltään XRP.

XRP oli maailman toiseksi suurin vuonna 2017.

Ripplen järjestelmiä käyttävät jo sadat pankit maailmassa.

Ripple somessa:

Osta ja käy kauppaa kryptovaluutoilla turvallisesti Osta suosituimpia ja uusimpia kryptovaluuttoja alhaisilla kuluilla.
Osta kryptoja täältä * Pääomasi voi olla vaarassa. Muita maksuja voidaan soveltaa.