Kauppapaikat

Näin ostat kryptovaluuttaa

Pakollinen muistutus: CFD-optioihin sijoittavista 67.7% menettää rahaa

eToro

Etoro logo

Binance

Binance logo

Coinmotion

Coinmotion logo

Coinbase

Coinbase logo
Osta ja käy kauppaa kryptovaluutoilla turvallisesti Osta suosituimpia ja uusimpia kryptovaluuttoja alhaisilla kuluilla.
Osta kryptoja täältä * Pääomasi voi olla vaarassa. Muita maksuja voidaan soveltaa.

Kryptovaluutan ostaminen

Tämän sivun avulla opit sijoittamaan kryptovaluuttoihin. Me kerromme sinulle mitä asioita tulee ottaa huomioon ennen kuin ostat kryptovaluuttaa ja samalla kerromme sinulle mistä virtuaalivaluuttoja oikeasti kannattaa ostaa. Muista, että sijoittamisessa on aina riskinsä ja riskit korostuvat etenkin, kun puhutaan valuuttamarkkinoiden mullistuksista.

Monet sijoittajat pitävät riskistä ja haluavat olla mukana markkinoiden kasvupyrähdyksissä. Kryptovaluutat ovat vuosi toisensa jälkeen osoittaneet paikkansa, joka näkyy myös volatiliteetissä eli markkinahintojen vaihtelussa.

Jos olisit sijoittanut esimerkiksi Bitcoineihin, kun ne tulivat olisit euron sijoituksella jo miljonääri.

Ennen kun sijoitat kryptovaluuttoihin sinun tulee olla henkisesti valmis ja kestämään stressiä, jota korkeat hinnanvaihtelut aiheuttavat.

Tärkeimpänä muistisääntönä kaikista: sijoita vain se summa, jonka olet valmis menettämään.

Mitä kryptovaluuttaa kannattaa ostaa?

Jokaisella sijoittajalla on omat näkemyksenä ja strategiansa myös kryptosijoittamisessa. Me suosittelemme aktiivisesti seuraamaan aihealueen keskustelufoorumeita, uutisia ja uusimpia tiedotteita, jolloin olet ensimmäisen joukossa tekemässä oikeat ratkaisut.

Aloittelijoille suosittelemme kuitenkin tutuimpia virtuaalivaluuttoja, joita ovat Bitcoin, Ethereum ja esimerkiksi XRP. Nämä pitävät kurssinsa huomattavasti stabiilimpana kuin esimerkiksi monet altcoinit, joiden arvo saattaa vaihdella päivässä moninkertaisesti.

Muista varoa sijoitusmarkkinoiden ilmiötä jota kutsutaan nimellä “fear of missing out” eli tilannetta, jossa koet pelkääväsi ettet uskalla lähteä tilanteeseen mukaan. Monesti sijoittaessa kannattaa luottaa myös omiin vaistoihinsa.

Samalla kun tutustut eri sijoitusvaihtoehtoihin ja valuuttoihin, muista tarkistaa tietojen paikkansa pitävyys. Me Virtuaalivaluutat.net -sivuilla olemme koonneet tunnetuimmille valuutoille omat yksityiskohtaiset sivut, joissa käydään läpi kunkin valuutan ominaisuudet, arvon muodostuminen ja tulevaisuuden näkymät. Näin saat jo hieman pohjatietoa tulevia sijoituksia varten, eikä sinun tarvitse sijoittaa sokkona.

Tiedosta mistä kaikessa on kyse

Ennen kuin sijoitat yhteenkään virtuaalivaluuttaan suurempia summia rahaa on järkevä tietää taustoista. Suosittelemme kokonaisvaltaista ymmärrystä ainakin seuraavista asioista:

  • Mikä on lohkoketjuteknologia?
  • Mikä on Bitcoin, Ethereum tai XRP?
  • Mitä kryptovaluutoilla voi tehdä ja miten niitä voi saada?
  • Miten kryptovaluutat kannattaa säilöä?
  • Mistä kryptovaluuttaa kannattaa ostaa?

 

Vastaukset näihin kaikkiin kysymyksiin löydät sivuiltamme. Klikkaa kutakin kysymystä ja pääset tutustumaan aiheeseen tarkemmin.

Mistä kryptovaluuttaa voi ostaa?

Nykyään sadat kauppapaikat verkossa tarjoavat mahdollisuuden sijoittaa turvallisesti kryptovaluuttoihin. Vielä kymmenen vuotta sitten näin ei ollut ja vain harvat pääsivät käsiksi nykyään kultaakin arvokkaampaan aarteeseen.

Kuten kaikessa digitaalisessa kaupankäynnissä myös virtuaalivaluuttojen kohdalla on tärkeää tietää, että kauppoja tekee täysin turvallisessa ympäristössä.

Me ole listanneet mielestämme parhaimmat kauppapaikat virtuaalivaluuttojen ostamiselle. Kriteereissä on otettu huomioon ostamisen, myymisen ja hallinoinnin helppous sekä yleinen turvallisuus ja tunnettuus.

eToro

Etoro logo

Binance

Binance logo

Coinmotion

Coinmotion logo

Coinbase

Coinbase logo